Головна Новини Політика Скандали Дубинського виключено з фракції "Слуга народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубинського виключено з фракції "Слуга народу"

В "Слузі народу" вирішили долю Дубинського

1 лютого 2021, 18:52 comments1713
Поділіться публікацією:

Народного депутата Олександра Дубінського виключили з фракції "Слуга народу" сьогодні, 1 лютого. Про це повідомила його колега, нардеп Ольга Василевська-Смаглюк у своєму каналі в Telegram.

Дубинського виключено з фракції "Слуга народу"

Олександр Дубинський. Фото з відкритих джерел

Так, рішення про виключення нардепа із фракції було прийнято на сьогоднішньому засіданні.

"Це було найкоротше засідання фракції СН ever", — іронічно відзначила у своєму дописі Василевська-Смаглюк.

Повідомляється, що за виключення Дубінського було зібрано більше 180 підписів.

Сам нардеп вже відреагував на рішення фракції у своєму каналі в Telegram.

"Те, що ви творите, ви за це і будете відповідати. Це безвідповідально, безпідставно, аморально і принизливо для країни", — заявив він.

Дубінський попросив у своєму зверненні тих членів фракції, які його підтримують, не виходити на знак протесту, а залишитися до останнього і "намагатися захистити Президента від шляху в прірву, куди веде його нечистоплотне оточення".

"Тому що разом з Президентом в цю прірву йде і наша країна", — вважає Дубінський.

Нагадаємо, ще минулого тижня парламентська фракція "Слуга народу" почала збирати підписи депутатів за виключення зі своїх лав Олександра Дубінського, який потрапив під санкції Мінфіну США за втручання в американські вибори. Так, Дубінський був внесений до списку санкцій Мінфіну США за втручання в американські вибори. Після потрапляння під санкції президент Зеленський запропонував Дубінському добровільно покинути лави фракції, на що той відповів відмовою. Дубiнський брав участь в прес-конференції з нардепом Андрієм Деркачем, де були опубліковані плівки з розмовами п'ятого Президента України Петра Порошенка і нового президента США Джо Байдена, який в той час займав посаду віце-президента в адміністрації Барака Обами. Сам Деркач також потрапив під американські санкції, а в Держдепі США його відкрито назвали російським агентом.

Крім того, відеохостинг YouTube заблокував канал народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубінського. Причиною блокування стало порушення правил спільноти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини