Головна Новини Політика Скандали Доля Порошенка стане відома в четвер, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Доля Порошенка стане відома в четвер, - ЗМІ

Печерський районний суд Києва ухвалить запобіжний захід для Петра Порошенка у справі про призначення голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочко

15 червня 2020, 16:50 comments2002
Поділіться публікацією:

Печерський районний суд Києва визначить міру запобіжного заходу щодо підозрюваного у справі про незаконне призначення на посаду глави Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочко, народному депутату від фракції "Європейська солідарність" і п'ятому президенту Петру Порошенку. Про це повідомляє видання "Українські новини", посилаючись на прес-службу суду.

Доля Порошенка стане відома в четвер, - ЗМІ

Постанова буде оголошено в четвер, 18 червня.

Відзначається, що суддівська колегія розгляне клопотання прокурора, яке було зареєстровано кілька днів тому, але при цьому не вказано, яку саме запобіжний захід державне обвинувачення просить для Порошенка.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що експерти розглянули перспективи кримінальної справи проти п'ятого українського гаранта Петра Порошенка.

Так, політичний експерт Сергій Таран розмірковує наступним чином: "Влада думає, що вона виграє, "полюючи" на Порошенка. Але насправді, вона програє, показуючи, що в Україні діє машина репресій, а не машина боротьби з корупцією".

За словами Сергія Тарана, з приходом Зеленського до влади практично постійно спалахують корупційні скандали за участю його оточення або представників партії "Слуга народу".

"Те хабара нардепам в конвертах, то торгівля посадами, то прямі вказівки поліції, – нагадує політексперт. – Але це все спускається на гальмах. Зате проти Порошенка розв'язали справжній "хрестовий похід". Причому пошуком доказів особливо не заморочуються".

Сергій Таран зазначає, що в Україні практично будь-яка влада використовує виборче правосуддя: своїх не "карає", а "чужих" – обов'язково-показово.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини