Головна Новини Політика Скандали.Політика "Діти низької якості": у "Слузі народу" не хочуть відправляти у відставку нардепа Третьякову
commentss НОВИНИ Всі новини

"Діти низької якості": у "Слузі народу" не хочуть відправляти у відставку нардепа Третьякову

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков стверджує, що на розгляд нардепам не надходила повістка про відставку нардепа від "Слуги народу" Галини Третьякової

30 червня 2020, 17:59 comments1327
Поділіться публікацією:

Спікер парламенту Дмитрйи Разумков заявив, що фракція "Слуга народу", ні депутат Галина Третьякова не ініціювали проект про її відставку у зв'язку з резонансною заявою, за що її прирівняли до нацистів. Про це політик заявив в інтерв'ю "24 каналу".

"Діти низької якості": у "Слузі народу" не хочуть відправляти у відставку нардепа Третьякову

Так, Разумков зазначив, що покинути пост Третьякова, згідно закону, може за своїм бажанням або згідно з регламентом Верховної Ради з подачі народних депутатів.

У свою чергу, глава парламенту підкреслив, що засуджує різке вираження Третьякової, незважаючи на те, що фахівець і людина вона гідний.

"Галина Миколаївна робить багато правильних речей і зараз, зокрема, в комітеті. Але ділити людей в українському суспільстві на "таких" і "не таких" — я думаю, що, м'яко кажучи, не варто", — зазначив Разумков.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардеп від "Слуги народу" і голова комітету соціальної політики Галина Третьякова пояснила. чому вибрала таку невдалу характеристику для дітей з неблагополучних сімей, де обидва батьки безробітні.

"Так, слова обрані невдало. Хто з нас не помиляється, тим більше в момент довгих публічних виступів? Я до сих пір намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами", — зазначила парламентарій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини