Головна Новини Політика Скандали ДБР vs Порошенко: опитування показало, на чиєму боці українці
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР vs Порошенко: опитування показало, на чиєму боці українці

Опитування КМІС засвідчило, чи вбачають українці в розслідування справ екс-президента Петра Порошенка політичні мотиви

29 червня 2020, 23:03 comments2629
Поділіться публікацією:

Трохи більше половини українців упевнені, що кримінальні провадження, відкриті у відношенні п’ятого президента України Петра Порошенко, вказують на боротьбу за справедливість. Про це свідчить результат опитування Київського міжнародного інституту соціології, яке проводилося 20-23 червня поточного року.

ДБР vs Порошенко: опитування показало, на чиєму боці українці

Так, 51% опитаних вважають, що розслідування карних справ проти Петра Порошенко є покаранням за порушення закону екс-президентом і боротьбою за справедливість. Тоді як 30% відповіли, що справи Порошенка – переслідування політика чинною владою. Ще 19% респондентів повідомили, що їм важко відповісти на це питання.

Нагадаємо, експерти спрогнозували перспективи розслідування 20 проваджень проти екс-президента Петра Порошенка, про які нещодавно заявила генпрокурор Ірина Венедиктова, в тому числі й справа про розпалюванні міжрелігійної ворожнечі.

Раніше портал "Коментарі" повідомив, що опитування КМІС показало, як погіршився рейтинг президента Володимира Зеленського: вперше незадоволених більше, аніж прихильників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини