Головна Новини Політика Скандали.Політика Блогер: "Прямий" офіційно визнав, що програма про Медведчука - це наклеп, але сховав спростування "
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогер: "Прямий" офіційно визнав, що програма про Медведчука - це наклеп, але сховав спростування "

Відомий блогер висловився про ситуацію з телеканалом "Прямий" і Віктором Медведчуком

18 серпня 2020, 18:30
Поділіться публікацією:

Блогер: "Прямий" офіційно визнав, що програма про Медведчука - це наклеп, але сховав спростування "

Суд змусив телеканал "Прямий" визнати, що програма про Віктора Медведчука складається з фейків, наклепу і провокацій. Однак менеджмент "Прямого" спробував заховати спростування, так щоб його не можна було знайти. Махінації телеканалу "Прямий" викрив політичний активіст і блогер Михайло Чаплига на своїй сторінці в фейсбуці.

"Як кажуть блатні," жадібність фраєра згубила ". Є такий депутат Ар'єв, який піднявся в свій час на" розслідуваннях ". Так ось, вирішив, мабуть, в минулому скликанні Ар'єв підзаробити і зняв програму" Закрита зона ", присвячену Медведчуку", — нагадав блогер передісторію.

Чаплига охарактеризував програму Ар'єва як "чорнуху вельми низької проби", де фейковий інформацію озвучували "балакучі голови".

"Типова чорнуха вельми низької проби ... Голоси за кадром розповідають конспірологію зі зливних бачків. А два товариша:" Назар_Первак "і

"Віктор_Маруняк" "- виконують роль" експертів ", — охарактеризував блогер.

"Один з них офіційно оформлений помічником депутата Рахманіна від" Голосу "(От і" вуха "знайшлися), а другий ... увагу ... глава сільради в Херсонській області!" — додав автор.

Чаплига нагадує, що суд офіційно визнав висловлювання на адресу Медведчука, що пролунали в програмі "Закрита зона", такими, що не відповідають дійсності.

"Коротше, Медведчук подав до суду — і в червні 2018 роки виграв. Суд офіційно ухвалив, що ні Ар'єв, ні інші" експерти "не змогли надати доказів, тому суд визнав всі їхні висловлювання і" експертні думки "наклепом", — підкреслив блогер .

"Потім була апеляція — і ось в липні стало відомо, що Верховний суд України визнав Ар'єва співтовариші порохоботи винними в наклепі і постановив спростувати недостовірну інформацію", — нагадав автор.

Чаплига повідомляє, що суд зобов'язав Володимира Ар'єва зачитати рішення суду в ефірі програми "Закрита зона", а канал "Прямий" розмістити на своєму сайті ту частину документа, де частина інформація визнається брехнею і наклепом.

Однак, як пише Чаплига, хоча "Прямий" розмістив на своєму сайті рішення суду про те, що програма про Віктора Медведчука — це наклеп, але постарався заховати це повідомлення максимально далеко.

"А далі порохоботи заметушилися" як той вже під вилами "! Ти дивись, що придумали!" Прямий "розмістив судове рішення на своєму сайті — але сховав так далеко, як граф Монте-Крісто свої скарби — не знайдеш ні пошуком через Google, ні простим пошуком на сайті.

Тобто, з одного боку і рішення суду виконали, але, як то кажуть, як злодії в ночі ", — гумористично охарактеризував цей випадок блогер.

"Знаєте, як це виглядає? Коли кримінальник" розколовся "в кабінеті у слідчого і написав" щиросердне "- а потім прийшов в камеру і" ліпить горбатого "своїм корешам, як він" ні слова не сказав ", — уклав політичний активіст і блогер Михайло Чаплига.



Як раніше повідомляли "Коментарі", Верховний суд прийняв остаточне рішення у справі за позовом Медведчука до телеканалу "Прямий".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини