Головна Новини Політика Скандали.Політика Атака на штаб-квартиру Медведчука послідувала у відповідь на розслідування діяльності біолабораторій Пентагону, - Васильковський
commentss НОВИНИ Всі новини

Атака на штаб-квартиру Медведчука послідувала у відповідь на розслідування діяльності біолабораторій Пентагону, - Васильковський

Журналіст Микола Васильковський впевнений, що лідеру ОПЗЖ Віктору Медведчуку мстять за скандал з біолабораторіями Пентагону на території України

3 червня 2020, 15:56 comments1298
Поділіться публікацією:

Атака на штаб-квартиру нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука – це помста за викриття біологічних лабораторій, які виконують замовлення військового відомства США, впевнений журналіст Микола Васильковський.

Атака на штаб-квартиру Медведчука послідувала у відповідь на розслідування діяльності біолабораторій Пентагону, - Васильковський

Він пише, що атака на штаб-квартиру опозиційного політика викликала шквал публікацій у ЗМІ США, Європи та Азії.

"Почнемо з того, що в той же день, 23 травня, матеріал про напад на штаб-квартиру Медведчука опублікувало найбільше американське інформаційне агентство The Associated Press", — заявив журналіст. — Матеріал про атаки на штаб-квартиру опозиційного політика і особистого друга Путіна передрукував цілий список провідних американських сайтів – The New York Times, The Washington Post, San Francisco Chronicle, телекомпанія ABC, Yahoo, новинна служба Microsoft та інші".

За його словами, текст опублікували десятки сайтів США, найбільші сайти Індії, а також видання Канади, Тайваню, Польщі та Німеччини.

Васильковський впевнений, що є прямий зв'язок між нападом на офіс Медведчука та ініційованим ним розслідуванням про біолабораторії Пентагону.

"Саме Віктор Медведчук 14 квітня публічно зажадав від президента Володимира Зеленського, голови СБУ Івана Баканова та інших чиновників звіту, чим займаються на території незалежної України біолабораторії, що беруть участь в проектах Пентагону, а також як українська влада контролює роботу цих небезпечних об'єктів", — нагадує автор.

Васильковський додав, що посольство США визнало наявність біолабораторій, опублікувавши список об'єктів, що працюють з небезпечними вірусами.

Крім того, Васильковський відзначив той факт, що один з керівників Держдепартаменту Джордж Кент прямо назвав Віктора Медведчука автором скандалу навколо біолабораторій, що виконують завдання військового відомства США.

"Проблема США в тому, що Вашингтон пропустив той момент, коли ситуація вийшла з-під контролю, тому що тема біолабораторій стала одним з пунктів світового порядку. І Медведчук виступає в цій історії головною рушійною силою, що прямим текстом озвучив заступник помічника держсекретаря США Джордж Кент", — аргументував журналіст.

Васильковський пояснює, що "напад стався незабаром після того, як Китай офіційно зажадав від США закрити біолабораторії, які беруть участь у програмах Пентагону".

На завершення, Васильковський прогнозує, що скандал навколо біолабораторій на території України виходить на новий виток, бо Віктор Медведчук звернувся до ООН з приводу їх роботи на території України.

"А адже скандал продовжує палахкотіти і далі. У відкритому доступі вже виявили інформацію, як фахівці біолабораторії Пентагону в Казахстані ще в 2016 році в ході досліджень виділили 24 види летючих мишей, здатних переносити штами коронавірусу. Журналісти також встановили, що американська організація EcoHealth Alliance, що займалася роботою біолабораторій в Грузії, разом з Інститутом вірусології в Ухані (Китай) займалася дослідженнями штамів коронавірусу", — повідомив він.

Як повідомлялося, Медведчук зажадав прозорості роботи іноземних біолабораторій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини