Як виглядає новий особняк колишнього "кварталівця" Юзіка (ВІДЕО)

Юзік побудував двоповерховий будинок під Києвом

У народного депутата від "Слуги народу" і колишнього актора "Кварталу 95" Юрія Корявченкова зі сценічним псевдонімом "Юзік" з'явився розкішний двоповерховий особняк під Києвом. Про це повідомляють журналісти програми "Викриття".

Цікаво, що в декларації вже тепер політика будинок площею 260 квадратних метрів вказаний як садовий будинок. Журналісти програми на власні очі побачили "садовий будинок" і заявляють, що це - справжній розкішний особняк.

Новий розкішний будинок депутат і колишній гуморист побудував у селі Проців, що недалеко від Борисполя. Відомо, що сьогодні він живе в своїй квартирі на столичних Осокорках, але, за інформацією журналістів, скоро святкуватиме новосілля в новому будинку.

Розкішний особняк побудований на земельній ділянці розміром 18 соток. На вигляд будинок майже добудований, залишається провести деякі ремонтні роботи зовні і всередині.

У своїй декларації Юрій Корявченков зазначив, що цей будинок зареєстрований на його дружину Тетяну. На політика записана столична трикімнатна квартира площею 104 квадратних метра.

На ринку нерухомості такі будинки, які знаходяться в селі біля Борисполя, коштують приблизно 400 тисяч доларів.

Біля заміського маєтку Юзика вже навіть відремонтували дорогу. А сам будинок оточений густими соснами.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що голову партії "Слуга народу" помітили на Мальдівах. Давид Арахамія зупинився в одному з найдорожчих готелів Amary Havodes на острові Тінадхоо.