Верховна Рада достроково позбавила повноважень нардепа: про кого йдеться

Рада достроково позбавила повноважень нардепа Льовочкіну, яка обиралася від "ОПЗЖ"

Верховна Рада достроково позбавила повноважень народного депутата Юлію Льовочкіну, яку було обрано до парламенту від "ОПЗЖ". Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Telegram нардепа партії "Голос" Ярослава Железняка.

За позбавлення Льовочкіну депутатських повноважень проголосували 285 парламентарів. Загалом на момент голосування у залі були присутні 417 нардепів.

Варто зазначити, що Юлія Льовочкіна закінчила КНУ ім.Т.Г.Шевченка за спеціальністю "правознавство" та економічний факультет Університету Манітоби (Канада). Колишнє прізвище – Новікова.

Обиралася до українського парламенту від Партії регіонів. А в січні 2015 року стала першим заступником голови української делегації в ПАРЄ, членом моніторингового комітету ПАРЄ, членом Бюро групи соціалістів у ПАРЄ.

1 грудня 2013 року Льовочкіна вийшла з Партії регіонів, а 8 квітня 2014 року – з її фракції.

Також вона була депутатом від "Опоблоку", а у 2019 році була обрана нардепом від партії "Опозиційна платформа – За життя!". За даними руху "Чесно" Льовочкіна жодного разу не виступала у ВРУ 9, як і її брат Сергій Льовочкін.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Юлія Льовочкіна пояснила свою позицію, чому вирішила відмовитися від депутатського мандата.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна вступила у військову зиму. У Білому домі прогнозують продовження ракетних ударів по нашій країні з боку РФ, а також, що фронт не буде "заморожений". Чи згодні з такою оцінкою? Чого в найближчому майбутньому чекати на власне фронті, а також на зовнішньополітичній арені в ракурсі російсько-української війни? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.