Головна Новини Політика рада У Раді хочуть звільнити Гетманцева з посади голови комітету з питань фінансів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді хочуть звільнити Гетманцева з посади голови комітету з питань фінансів

Більшість авторів законопроекту про звільнення Гетманцева складаються в рядах "Європейської солідарності"

18 листопада 2020, 12:27
Поділіться публікацією:

Група депутатів Верховної Ради ініціювали відставку голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева. Причиною нардепи вважають його незадовільну роботу. Відповідний законопроект під №4393 вже зареєстрований, однак текст на офіційному сайті парламенту поки відсутній. 

У Раді хочуть звільнити Гетманцева з посади голови комітету з питань фінансів

Авторами документа вказані понад 30 нардепів від "Європейської солідарності", в тому числі Ірина Геращенко. Також серед авторів члени партії "За майбутнє", групи "Довіра" та позафракційний депутат Оксана Савчук.

Нагадаємо, що напередодні депутат від групи Партія "За майбутнє" Ігор Палиця заявив, що ряд народних депутатів ініціює звільнення депутата від "Слуги народу" Данила Гетманцева. 

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти фінансової сфери, навіть лояльні нової влади, висловили обурення позицією глави Податкового комітету Верховної Ради, нардепа від "Слуги народу" Данила Гетманцева — ініціатора законів, які передбачають введення касових апаратів і скасування фіксованого податку для малого бізнесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини