Стефанчук прокоментував чутки про те, що він незабаром може обійняти посаду Разумкова

Віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що інформацію про нібито бажання президента бачити його на посаді голови парламенту поширює той, хто в ній зацікавлений, і що після цього з нього зняли деякі повноваження

Віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук вважає, що чутки про те, що він може зайняти пост Дмитра Разумкова просто так не з'явилися б, а, значить, вони комусь дуже і дуже потрібні. Стефанчук запевняє, що не претендує займати крісло шефа і говорить про відсутність конфлікту зі спікером Ради, хоч і не заперечує, що після того, як чутки почали поширюватися, у нього відібрали частину повноважень. Як передає видання "Коментарі", про це Руслан Стефанчук розповів в інтерв'ю порталу "РБК-Україна".

За словами Стефанчук, якщо інформація про те, що Зеленський бачить його на посаді спікера парламенту так стрімко почала з'являтися з незрозумілих телеграм-каналах, значить комусь це дуже потрібно. Хто саме стоїть за таким поширенням Стефанчук навіть не здогадується.

Сам Стефанчук запевняє, що його більш ніж влаштовує і посада, і ті обов'язки, які він виконує, як перший заступник голови Верховної Ради. Руслан Стефанчук також зазначив, що поява нехороших чуток ніяк не вплинула на його відносини з Разумковим, вони не змінилися ні в яку сторону. Ось тільки, що стосується роботи, то все ж таки відбулися невеликі зміни. Частину повноважень апарат Верховної Ради у нього відібрав, причому зробив це з незрозумілих для нього причин. Зокрема, зазначає віце-спікер, більше в стрічці ТОП-новин на сайті Верховної Раді він не фігурує, незалежно від статусу заходу, в якому він бере участь. До того ж, єдині наради, на які його запрошують, це апаратка по понеділках. Будь-які інші внутрішні наради приходять без його участі.

Також читайте на порталі "Коментарі" - Стефанчук розповів, чи є конфлікт між Зеленським та Разумковим.