Стало відомо, навіщо 120 нардепів вирушили ночувати на лінію розмежування на Донбасі

Качура повідомив, що нардепи будуть ночувати на Донбасі, а завтра вранці повернуться до Києва

Сьогодні вранці 120 нардепів від партії "Слуга народу" поїхали на лінію розмежування на Донбасі. Обранці народу залишаться там ночувати, повідомив "РБК-Україна" нардеп Олександр Качура.

За його словами, колеги вирушили на Донбас о 6:00. На лінії розмежування вони розподіляться по бригадах і групах, спілкуватимуться в військовими та з місцевими жителями. Також Качура повідомив, що нардепи будуть ночувати там, а завтра вранці повернуться до Києва.

Напередодні про робочу поїздку "слуг народу" повідомив президент Володимир Зеленський. Мовляв, нардепи "почують про ситуацію там не з соцмереж, а від військових і місцевих жителів".

Нагадаємо, виступ президента України Володимира Зеленського в парламенті не обійшовся без курйозів. Так, в Мережі бурхливо обговорюють поведінку під час президентського послання одного з нардепів. Так, в ролику можна побачити, як народний депутат від партії "Слуга народу" Галина Третьякова багато разів киває під час промови президента з трибуни Ради. Ролик уже розійшовся Мережею. У коментарях до публікації користувачі бурхливо відреагували на реакцію парламентаря.