Головна Новини Політика рада Разумков повідомив, коли Рада буде розглядати законопроєкт про реформу КСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Разумков повідомив, коли Рада буде розглядати законопроєкт про реформу КСУ

Спікер парламенту вважає, що законодавчий орган країни не буде зволікати з розглядом законопроєкту про КСУ

8 червня 2021, 11:23
Поділіться публікацією:

Дмитро Разумков під час зустрічі з  головою Венеціанської комісії Джанні Букіккіо повідомив, що Верховна Рада України вже найближчим часом розгляне законопроєкт про Конституційний суд України. Про це інформує прес-служба Верховної Ради України.

Разумков повідомив, коли Рада буде розглядати законопроєкт про реформу КСУ

Дмитро Разумков. Фото: ВР.

 У парламенті цей  законопроєкт зареєстрований під номером 4533. У повідомленні також зазначається, що під час двосторонньої робочої зустрічі спікер обговорив з очільником Венеціанської комісії судову реформу, законодавче врегулювання роботи КСУ та покращення антикорупційного законодавства в Україні.

"Незабаром у парламенті може бути розглянутий законопроєкт про конституційну процедуру, що вже має висновок від Венеціанської комісії", — йдеться в оприлюдненій заяві спікера.

Окрім цього, голова Верховної Ради України розповів, що нардепи незабаром можуть розглянути низку важливих для суспільства законопроєктів, зокрема, про Вищу раду правосуддя та про Вищу кваліфікаційну комісію суддів. За його словами, ці документи вже проходять фінальні слухання у парламентських комітетах. Відтак, вкрай важливо, щоб Рада розглядала їх синхронно.

 Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Разумков прокоментував законопроєкт про боротьбу з олігархами, який ініційований Володимиром Зеленським. Спікер заявив, що документ містить конфлікт інтересів щодо Ради національної безпеки та оборони. Висловивши думку про те, що має бути окремий орган, котрий працюватиме з реєстром олігархів.

 Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, чим може закінчиться протистояння Зеленського з Конституційним судом України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини