Головна Новини Політика рада Прем'єр Денис Шмигаль вніс у Раду подання на нових міністрів
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр Денис Шмигаль вніс у Раду подання на нових міністрів

За призначення нових міністрів депутати можуть проголосувати вже 4 червня

3 червня 2020, 13:58 comments1619
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль представив з трибуни Верховної Ради кандидатури нових міністрів. Відповідні документи вже з'явилися на сайті парламенту.

Прем'єр Денис Шмигаль вніс у Раду подання на нових міністрів

Згідно проектів постанов №№3583 — 3586 запропоновано звільнити з посади віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції — його місце пропонується зайняти Ольги Стефанишиній. Міністром культури запропонували призначити Олександра Ткаченко, а міністром екології — Романа Абрамовського.

Три постанови проходять останній етап проходження — їх обробляють в комітеті. Затримка тільки з постановою за призначенням міністра екології — його передали на розгляд керівництву.

Після виступу Дениса Шмигаля, спікер парламенту Дмитро Разумков доручив невідкладно, за один день розглянути в комітетах зазначені подання. За призначення міністрів депутати можуть проголосувати вже у четвер, 4 червня.

Як повідомляв портал "Коментарі", голова парламенту Дмитро Разумков заявив, що народні депутати розглядають законопроект №3499 про так звану "інтерпеляції", який передбачає звільнення членів Кабінету міністрів за результатами голосування у Верховній Раді. Так, за словами Разумкова, на сьогодні закон передбачає звільнення міністра виключно за ініціативою прем'єра або заяви за власним бажанням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини