Павло Нусс розповів, до чого варто готуватися українцям після відставки Разумкова

Єдине, що можна сказати точно, так це те, що Україну чекають дострокові парламентські і президентські вибори

Не минуло й півгодини після виходу інтерв'ю голови Верховної Ради порталу "Українська правда", де він говорив, що у відставку не збирається, як стало відомо, що глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія попросив підписні листи для зняття Дмитра Разумков з займаної високої посади. При цьому "слуги народу" й гадки не мають, в яку конституційну кризу втягують країну. Таку думку спеціально для видання "Коментарі" висловив політичний аналітик Павло Нусс.

Він зазначив, президент Володимир Зеленський своїм же рішенням делегував Дмитра Разумкова на цю посаду, і опозиція, якою виступає фракція "Європейська Солідарність", не брала участі в голосуванні за призначення Разумкова, і тому не братиме участі в голосуванні за його відставку. Єдине, що можна сказати точно, так це те, що Україну чекають дострокові парламентські і президентські вибори.

"Які перспективи для опозиції? Чи не погані. За даними різних соціологічних опитувань, "Європейська Солідарність" - найпопулярніша опозиційна партія, яка наздоганяє партію влади і незабаром їх підтримка зрівняється. Створена Порошенко і його найвірнішими однодумцями "ЄС" наростила свою підтримку після виборів в 2,5 рази, маючи тепер 19,1% після того, як на виборах мала тільки 8%, і сам Порошенко наздоганяє за рейтингом Зеленського. За Разумкова, я не виключаю і ситуативного політичного союзу з опозицією ", - зазначив Павло Нусс.

Читайте також на порталі "Коментарі" - спікер Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив про те, що в "Слугу народу" готують його відставку.