Головна Новини Політика рада Парламент звільнив Мар’яну Безуглу: що тепер
commentss НОВИНИ Всі новини

Парламент звільнив Мар’яну Безуглу: що тепер

Одіозну нардепку перевели з одного Комітету ВР до іншого

сьогодні, 12:59
Поділіться публікацією:

Парламент звільнив Марʼяну Безуглу з посади заступника Комітету Верховної з питань оборони та члена комітету. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко, інформує портал "Коментарі".

Парламент звільнив Мар’яну Безуглу: що тепер

Мар'яна Безугла. Фото з відкритих джерел

"За" проголосували 252 народних депутати.

Безуглу призначили членом Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Нардеп Мар’яна Безугла пояснила, чому вона прийняла рішення перейти працювати до Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. За її словами, таким чином вона прагне "розширити свою діяльність".

"Наш закоренілий, корумпований армійський "совок" не здолати без реального розвитку співпраці з партнерами. Адже, окрім їхніх внутрішніх політичних розборок, є низка об'єктивних причин, чому нам так дозують допомогу: військовій системі не довіряють", — заявила нардепка.

Читайте також: Міста, селища, села, які були названі на честь радянських чи російських діячів, свят чи подій – перейменовано. У Верховній Раді прийнято нову Постанову про зміну назв 327 населених пунктів без обговорення. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Але з варіанту, який вчора голосували вилучили 6 населених пунктів.

"За" проголосувало 281 нардепів. "Перейменовуються назви населених пунктів, які містять російські та радянські наративи або русифіковані назви. Перейменовуються назви, присвячені московським діячам: Пушкіно, Мічуріна, Максима Горького, Кутузівка, Суворове, Некрасове тощо. Серед пропозицій перейменування багато назв, пов'язаних з радянськими святами або символікою.

Які міста носитимуть нові назви – читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини