Головна Новини Політика рада Народного депутата Одарченка оголосили у міжнародний розшук
commentss НОВИНИ Всі новини

Народного депутата Одарченка оголосили у міжнародний розшук

Депутат з вівторка не виходить на зв’язок

сьогодні, 09:24
Поділіться публікацією:

Суддя ВАКС Віктор Ногачевський задовольнив клопотання прокурора САП і оголосив депутата від Слуги Народу Андрія Одарченка в міжнародний розшук. Про це повідомляє Центр протидії корупції.

Народного депутата Одарченка оголосили у міжнародний розшук

Андрій Одарченко. Фото з відкритих джерел

За даними НАБУ, Mercedes депутата на місці, але в квартирі живе водій. Той пояснив, що з вівторка Одарченка вдома немає, де він — не знає, депутат на зв'язок не виходить.

За даними прикордонників, Одарченко офіційно кордон не перетинав.

Прокурор САП додала, що нардеп на записах НАБУ хвалився ексголові Агентства відновлення Найєму, що "вирішує всі питання на митниці, на всіх рівнях". Прокурор припускає, що він використав ці зв'язки, щоб виїхати.

Захист вважає клопотання про міжнародний розшук передчасним. Мовляв, прокурор не долучила оперативну інформацію, що Одарченко дійсно за кордоном. Захист додає, що сім'я Одарченка мешкає на Закарпатті, тому детективи мали би перевірити чи немає його там.

В останній день Одарченко залишив у машині три своїх мобільні телефони і попросив водія поставити їх на зарядку в квартирі. Сказав, що до парламенту добереться сам і після засідання повернеться. Однак не повернувся.

Нагадаємо, за версією слідства, Одарченко надав хабар в еквіваленті 50 тисяч доларів за сприяння у виділенні коштів на ремонт підконтрольного йому університету.

Раніше він вийшов під заставу в 15 млн грн і здав закордонні паспорти. Цього тижня його мали допитати, тобто справа рухалась до фіналу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Нардеп, якого судять за корупцію, міг втекти з України



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини