Головна Новини Політика рада Допомога безробітним і інформаційна війна: про що сьогодні дискутуватимуть у Верховній Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Допомога безробітним і інформаційна війна: про що сьогодні дискутуватимуть у Верховній Раді

Велика частина законопроєктів стосується боротьби з безробіттям

15 грудня 2020, 11:44
Поділіться публікацією:
На порядку денному чергової сесії Верховної Ради зареєстровано 26 законопроєктів. 229 народних депутатів проголосували за постанову "Про внесення змін до порядку денного четвертої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання" (№3050-13).
Згідно з постановою, порядок четвертої сесії Верховної Ради має 26 законопроєктів, серед яких депутатські та урядові проєкти законів.
На цій сесії депутати мають намір розглянути законопроєкт №4188 "Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення" щодо протидії інформаційній війні"; №4221 "Про саморегулювання господарської та професійної діяльності"; №4358 "Про внесення змін до деяких законів України з охорони здоров'я населення від шкідливого впливу тютюну"; №4354 "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності у сфері поштового зв'язку"; №3020 "Про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття" щодо підвищення розміру допомоги".
Серед внесених до порядку денного сесії також проєкт постанови №4243 "Про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття" щодо підвищення розміру допомоги".
Як повідомляло видання "Коментарі", Верховна Рада хоче заборонити арештовувати вагітних і підлітків. Відповідно до змін, які планують ввести в законодавство, а саме законопроектом №3048а, підлітки, вагітні жінки, інваліди та самотні батьки не можуть бути заарештовані.

Допомога безробітним і інформаційна війна: про що сьогодні дискутуватимуть у Верховній Раді

ФОТО: Нова Влада



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини