Журналістка пояснила, чому наступним президентом має стати Єрмак

Журналістка Ярослава Коба похвалила Єрмака за те, що він мало говорить і більше робить

Наступним президентом України має стати нинішній глава Офісу президента Андрій Єрмак, впевнена журналістка Ярослава Коба. Про це написала на своїй сторінці в Facebook.

"П'ю розе і вважаю, що наступним президентом України має стати Андрій Єрмак! Поки Зеленський їздить по Україні з ножицями в кишені, щоб перерізати стрічки, відкриваючи шкільні стадіони та громадські туалети, в країні хоч хтось працює!" - пише журналістка.

Щоб проілюструвати свої слова Ярослава Коба прикріпила до публікації скріншоти зі сторінки Офісу президента України.

На одному зі знімків новина про перевірку Володимиром Зеленським будівництва дитячого садка в Луцькому районі, на іншому – повідомлення про телефонні переговори Єрмака з віце-президентом Світового банку.
"І з МВФ веде переговори, і з губернаторами спілкується, і Крим повертає", - описує журналістка роботу голови ОП.

Їй імпонує те, що Андрій Єрмак, як стверджує вона, робить свою роботу мовчки.

"Я дивилася кілька разів прес-конференцію Зеленського і не чула жодної конкретики. А Єрмак мовчить і робить", - підсумувала Коба.
Нагадаємо, Андрій Єрмак очолив Офіс президента України в лютому 2020 року, до того обіймав посаду радника Зеленського з питань зовнішньої політики і міжнародних відносин.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Володимир Зеленський і Андрій Єрмак під час візиту в Одесу викупалися в морі на одному з місцевих пляжів.