Головна Новини Політика президент Зеленський звернувся до українців у річницю великої війни: що сказав про її завершення та мир
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звернувся до українців у річницю великої війни: що сказав про її завершення та мир

Володимир Зеленський наголосив, до слів "завершення війни" ми завжди додаємо "на наших умовах"

24 лютого 2024, 13:05
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський оприлюднив відеозвернення до другої річниці початку повномасштабної війни Росії проти України. Відповідний запис опублікувала прес-служба президента. Володимир Зеленський записав своє звернення у Гостомелі, звідки мало розпочатися російське "захопити Київ за три дні". Лідер українців подякував співвітчизникам, які два роки борються за перемогу після російського повномасштабного вторгнення.

Зеленський звернувся до українців у річницю великої війни: що сказав про її завершення та мир

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Президент зазначив, що український народ, як і всі нормальні люди, хоче завершення війни, миру, але тільки того миру, біля якого стоятиме слово "справедливий".

"Будь-яка нормальна людина хоче, аби війна закінчилась. Але ніхто з нас не дозволить, аби закінчилась країна наша. Саме тому до слів про завершення війни ми завжди додаємо: на наших умовах. Саме тому біля слова мир завжди звучить: справедливий. Саме тому в майбутній історії біля слова Україна завжди стоятиме слово Незалежна. Боремось за це. І переможемо. У найкращий день нашого життя", – заявив президент.

Володимир Зеленський висловив переконання, що сьогодні, 24 лютого, українці стали на 730 днів ближчими до перемоги. Незважаючи на різні історії про початок війни, фінал буде єдиним для всіх – перемога, упевнений глава держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сьогодні 24 лютого вже два роки з початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну. Так звана "спеціальна військова операція" явно затягнулася, але путінський режим, розпочавши агресію, вже не може зупинитися, тому що це загрожує його падінням. Тому вустами того ж таки екс-президента РФ Дмитра Медведєва (наразі – заступника голови Ради безпеки) анонсує плани щодо захоплення Києва, Одеси і так далі. Незважаючи на величезні втрати заради захоплення Авдіївки, окупаційна армія готова до нового наступу, бо має великі резерви. Україна таких, на жаль, не має. А падіння допомоги з боку союзників не дає нам можливості компенсувати це хоча б військово-технічною перевагою. ЗСУ гостро відчувають "снарядний голод", але продовжують демонструвати чудеса мужності. Експерти спеціально для порталу "Коментарі" продовжують аналізувати перебіг російсько-української війни (що йде вже десять років) у другу річницю її повномасштабної фази.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 лютого 2024, 14:21

Нарешті вони протверезили та з'явились на публіку. Там у пПОі так потужно учора святкували їх улюблене свято 23 лютого, що ще сьогодні півдня до 13:00 від бодуна відходили.


Новини