Зеленський зняв інтригу щодо відставки Єрмака

Зеленський назвав Єрмака потужною людиною, яку не можна втрачати

Президент України Володимир Зеленський під час прес-марафону фактично дав відповідь тим, хто після виходу розслідування Bellingcat про зрив операції із затримання "вагнерівців" та заяви екс-глави ГУР Бурби вимагав відставки керівника ОП. Зеленський назвав Єрмака дуже цінною людиною, яку не можна втрачати через те, що вона не подобається Порошенку.

Володимир Зеленський зазначив, що з Андрієм Єрмаком сьогодні говорять на рівних керівники найкращих розвідок. Також у постійному діалозі глави апаратів різних президентів держав, які сьогодні є партнерами України.

Також президент жорстко відреагував на порівняння Єрмака із екс-міністром Захарченком. За словами Володимира Зеленського, це некоректне порівняння, бо Єрмак не причетний до вбивств людей, як це було у випадку із Захарченком. Другий момент, наголосив Зеленський, Єрмак зробив велику роботу зі звільнення з російського полону українських моряків. Йому вдалося зробити те, що не вдалося попередньому президентові України Петру Порошенку. Також Єрмак зробив багато роботи з обміну полонених українців.

За словами Зеленського, неправильно втрачати цінну людину через те, що вона не подобається Порошенку.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Володимир Зеленський заявив, що Олександр Турчинов – це один із тих людей, які несуть персональну відповідальність за втрату Україною Криму. Втрата ж частини Донбасу на совісті п'ятого президента Петра Порошенка. Зеленський упевнений, що це не тільки його особиста думка, а й думка переважної більшості українців.