Зеленський відреагував на заяви Путіна про свою нелегітимність

Президент заявив, що висловлювання Путіна нудні та нецікаві

Президент України Володимир Зеленський назвав роздуми щодо його легітимності з боку російського диктатора Володимира Путіна та топових російських пропагандистів "нудними та нецікавими". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Зеленський зробив в інтерв'ю центральноазіатським ЗМІ.

"Українці знають свою Конституцію, знають закон. Розуміємо, що ці висловлювання нелегітимного президента Російської Федерації з приводу легітимності президента України, чесно кажучи, нудні, нецікаві. Усі адекватні люди, які вміють читати закон, а я вважаю, що якщо ти вмієш читати, то прочитай і знайди висновок. І все. Тому мене це взагалі не сильно турбує", - зазначив президент.

Варто зазначити, що раніше російський диктатор Володимир Путін заявив, що виходить з того, що легітимність Володимира Зеленського "закінчилася".

Читайте також на порталі "Коментарі" - Володимир Зеленський заявив, що, на його думку, Китай має захищати Україну, а натомість Пекін балансує між росіянами та Заходом.

"Китай балансує між росіянами та Україною. І я б сказав, що в їхньому розумінні — між росіянами та Заходом. Це трошки таке, як вам сказати... Ми не якась там країна. Я взагалі вважаю, що не існує "якихось там країн". Кожна країна важлива. Це великий механізм і кожен гвинтик такий важливий", - висловився президент.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія продовжує розгойдувати тему нібито не легітимності Зеленського як президент України після 20 травня. У свою чергу, в Офісі президента наголошують, що з цього питання (вибори неможливі у воєнний час, тому чинні парламент і президент продовжують виконувати свої обов'язки) суспільство має абсолютний консенсус. Чому РФ робить ставку на умовний Майдан-3? Чому ми не проводимо ІПСО щодо відносно умовної легітимності Путіна, враховуючи те, що в РФ котрий рік пройшли вибори без вибору? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.