Зеленський розповів про план Путіна, суть якого підставити Україну

Президент України оприлюднив хитрий план лідера Російської Федерації, головне завдання якого зняти санкції з РФ та запустити російський газ до ЄС.

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю німецькому суспільному мовнику ZDF в якому розповів, про плани російського президента. Президент України вважає, що Путін хоче підставити Україну перед Європою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Зеленського.

Під час розмови український президент розповів, що Путін провівши мобілізацію в армію збирає українців на окупованих територіях, яких перед цим змусили взяти російський паспорт. Зеленський вважає, що Путін зайшов у "чужий будинок" де насмітив, вбив, зґвалтував і все це на руках російського президента.

На такі заяви Зеленського німецька журналістка запитала, чи Путін реально знає про всі ці злочини.

Тоді президент України описав план Володимира Путіна, згідно з яким лідер РФ має підставити Україну для Європи.

Зеленський тезисно описує свій план так: росіяни підірвали "північний потік-2", далі будуть удари по газотранспортній системі України. Потім Путін зробить теракт у РФ і звинуватить Україну, щоб вдарити по газотранспортній системі і скаже, що Росія просто реагувала. Далі Зеленський вважає, що Путін звернеться до ЄС і скаже, що потрібно запускати "північний потік-2" та знімати санкції з РФ, бо Європа залишиться без газу через Україну.

Саме такий план у Володимира Путіна, за словами Зеленського, тому президент України вважає, що зараз потрібно мати чітку позицію стосовно таких дій РФ.

"Якщо Росія буде підривати енергосистему Європи, то ми (ЄС) "північний потік-2" не запустимо і санкції не знімемо. Не роби цього, адже ми знаємо, що ти так будеш робити", - говорить Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про слова радника президента, який назвав можливі терміни закінчення війни.

Також "Коментарі" писали про заяви Зеленського в яких той назвав російське суспільство глухим та сліпим.