Головна Новини Політика президент Зеленський різко реагує на заяви Путіна про причетність України до теракту в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський різко реагує на заяви Путіна про причетність України до теракту в Москві

Володимир Зеленський прокоментував теракти у "Крокус Сіті Хол", які, за словами президента можна було б уникнути, якби Путін не почав війну в Україні.

24 березня 2024, 09:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський відреагував на повідомлення Кремля у якому російська пропаганда звинуватила Україну у причетності до теракту в “Крокус Сіті Хол”. Зеленський зауважив, що росіяни могли зупинити в Росії будь-яких терористів, зокрема і Путіна, але готові "мовчки вмирати".

Зеленський різко реагує на заяви Путіна про причетність України до теракту в Москві

Володимир Зеленський назвав Путіна нікчемою. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський у вечірньому звернені відреагував на теракт в Москві, де відбулась стрілянина у "Крокус Сіті Хол". Путін та його соратники активно почали розповсюджувати пропаганду про нібито причетність України.

"Те, що сталося вчора в Москві, очевидно, і Путін, і інші покидьки просто намагаються звалити на когось іншого. У них завжди однакові методи", — відповідає президент України.

Зеленський пояснює, що росіяни прийшли на українську територію та знищують наші міста, катують та ґвалтують людей, але у всьому звинувачують Україну і не звертають уваги на проблеми, які відбуваються в Росії.

"Ця нікчема Путін, замість того щоб займатись своїми громадянами Росії, добу мовчав – думав, як це притягнути до України. Тих сотень тисяч росіян, які зараз вбивають на українській землі, точно вистачило б, щоб зупинити будь-яких терористів", — говорить Зеленський.

За словами президента, поки росіяни мовчать та готові "вмирати в "крокусах"" без питань до своїх спецслужб, Путін і надалі буде зберігати владу у Росії та використовувати подібні ситуації на користь для себе.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дмитрій Медвєдєв видав чергову ахінею про масовий розстріл у Москві.

Також "Коментарі" писали, що у Держдумі РФ заявили, що "замовники" теракту в "Крокус Сіті Хол" – США і Великобританія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини