Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, як ставиться до Володимира Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, як ставиться до Володимира Путіна

На думку президента, очільник Кремля вельми нераціональна і дуже емоційна людина

19 серпня 2021, 15:28
Поділіться публікацією:

Ставлення політиків до своїх іноземних колег завжди викликало чимало інтересу у звичайних обивателів. Війна, яка триває восьмий рік на сході України, ще більше підігріває це цікавість, особливо коли мова заходить про українсько-російські відносини.

Зеленський розповів, як ставиться до Володимира Путіна

Зеленський розповів про ставлення до Путіна. Колаж: "Прямий"

Під час інтерв'ю для відразу кількох видань (в тому числі зарубіжних) український президент розповів, як оцінює особу глави Російської Федерації Володимира Путіна, повідомляє "НВ".

За словами Володимира Зеленського, президент Росії є досить нераціональною людиною. Коли ж мова заходить про Україну, у Путіна і зовсім починають зашкалювати емоції, вважає Зеленський.

Подібна поведінка, на думку політика, є неприпустимою, адже з президентською посадою приходить величезна відповідальність. І дозволяти собі настільки багато емоцій, стверджує Володимир Зеленський, абсолютно неправильно.

"Я вважаю, що він [Путін — ред.] занадто емоційний у ставленні до України. Тому що іноді емоції призводять до невідворотних результатів", — заявив Зеленський, спілкуючись із журналістами.

При цьому голова української держави переконаний, що бурхливі емоції Володимир Путін проявляє щодо багатьох інших держав. Імовірно, таким чином президент натякає на натягнуті відносини Америки і РФ.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що чимало українців з нетерпінням чекають переговорів між американським і українським президентом, які заплановані на кінець серпня. За інформацією глави МЗС України Дмитра Кулеби, дату зустрічі довелося трохи посунути — через раніше незаплановані зміни у форматі заходу. Коли ж Володимир Зеленський проведе офіційну зустріч з Байденом, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, як — позитивно чи негативно — українці оцінюють ймовірний похід Зеленського на другий президентський термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини