Зеленський провів Ставку: Кого покликав і про що говорили

Головно учасники засідання говорили про забезпечення підрозділів боєприпасами

Президент України Володимир Зеленський у вівторок провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Учасники засідання проаналізували стан забезпечення підрозділів боєприпасами. Про це інформує Офіс Президента України, пишуть "Коментарі".

Окрім того, учасники Ставки заслухали доповіді щодо загальної оперативної ситуації на передовій та ситуації на ділянках фронту в межах зон відповідальності оперативно-стратегічних угруповань військ. Керівництво розвідки поінформувало про ймовірні дії держави-агресора в найближчій перспективі.

Продовжили й розгляд питання щодо комплектування особовим складом, озброєнням та військовою технікою новостворених бригад Сил оборони. Серед іншого члени Ставки обговорили питання підвищення ефективності системи керування та взаємодії різних угруповань Сил безпеки й оборони України під час виконання бойових завдань.

У засіданні взяли участь: керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків. До засідання Ставки також долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали про те, що за словами секретаря РНБО Олексія Данілова, рішення про початок контрнаступу ЗСУ буде ухвалено в останній момент.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що у травні можливий візит президента України Володимира Зеленського до Німеччини. Такий візит матиме як символічне, так і прикладне значення.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" - ми в ендшпілі битви за Бахмут: експерт про тривожні зміни найближчими днями.