Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, чому росіянам доведеться піти з Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чому росіянам доведеться піти з Криму

Президент упевнений, що саме з окупації Криму були такі не менш доленосні помилки Росії

25 травня 2022, 07:30 comments2528
Поділіться публікацією:








Президент України Володимир Зеленський вкотре заявив, що анексований у 2014 році Крим – це українська територія і російським окупантам доведеться залишити цю територію, піти з Криму. Президент упевнений, що звільнення Криму має відбутися так само, як і звільнення інших регіонів, де сьогодні закріпилися російські загарбники. Як передає портал "Коментарі", про це глава держави заявив у своєму вечірньому зверненні до українців.

Зеленський пояснив, чому росіянам доведеться піти з Криму

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

За словами Володимира Зеленського, єдине, що сьогодні добре вдається російським окупантам – це зображати господарів на українських територіях. Президент упевнений, що так довго продовжуватися не може і врешті-решт росіянам доведеться піти із захоплених територій, які по праву належать Україні.

"Окупантам доведеться піти і з Криму теж. Як і з Херсона, Мелітополя, Енергодару, Маріуполя та всіх інших міст та громад, де вони поки що зображають господарів. Господарями вони там точно не будуть", — зазначив глава держави.
Володимир Зеленський нагадав, що російське вторгнення в Україну у 2014 році розпочалося саме з Криму. Це був далеко не перший пункт у переліку помилок російської держави щодо України, але перший доленосний для Росії. Саме з цього пункту були такі не менш доленосні помилки Росії, які всі разом призведуть до її історичного ослаблення.                                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупанти знають, як не допустити контрнаступу ЗСУ – лобісти вже починають працювати із низкою західних країн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини