Зеленському порадили логопеда, щоб той допоміг президенту вимовити слово "Росія"

Зеленський, коментуючи вбивство українського медика на Донбасі, назвав Росію "тією стороною", після чого користувачі заполонили соцмережі фотожабами з Путіним, Штірліцем і порадами президенту

Президент України Володимир Зеленський, говорячи про вбивство нашого медика на Донбасі, сказав, що "Україна повинна завжди знати ціну "обіцянкам" тієї сторони". Останнє словосполучення - "та сторона" - несподівано викликало хвилю обговорення в Мережі. Інтернет-користувачі дивуються, чому президент не згадав Росію і завуалював країну-агресора. У зв'язку з цим з'явилося безліч фотожаб.

Так, деякі уявили, як би відреагував на фразу "та сторона" президент РФ Володимир Путін, інші зовсім "перейменували" посольство Росії. А один з користувачів і зовсім запропонував Володимиру Зеленському послуги професійного логопеда, щоб допомогти вимовити слово "Росія".

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що вбивство військового медика і поранення бійців під час спроби вивезти тіло загиблого на Донбасі є трагедією. За словами президента, це є ще одним доказом цинізму, брехні та нелюдяності бойовиків. Глава держави акцентує увагу на тому, що тут немає ніякого подвійного трактування. Він відзначає, що війна триває і вчорашнє вбивство, засідка і повторне вбивство доводять це.