Головна Новини Політика президент Зеленський шокований: президент відреагував на масові жертви в столиці Лівану
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський шокований: президент відреагував на масові жертви в столиці Лівану

Президент Володимир Зеленський зробив пост, де висловив своє співчуття всім постраждалим від вибуху в Бейруті, серед яких могли знаходитися і українці

4 серпня 2020, 22:54
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський глибоко шокований тим, що кілька годин тому в столиці Лівану — Бейруті — стався потужний вибух, в результаті якого щонайменше десять людей загинули, а сотні потребують термінової госпіталізації . Про це український гарант написав в своєму телеграм-каналі.

Зеленський шокований: президент відреагував на масові жертви в столиці Лівану

Так, президент висловив співчуття сім'ям загиблих від вибухової хвилі, а тим, хто вижив, побажав якнайшвидшого відновлення.

"Глибоко шокований новинами про страшні вибуху в Бейруті і велика кількість жертв. Мої глибокі співчуття рідним і близьким загиблих. Я також щиро бажаю якнайшвидшого одужання пораненим", — написав Зеленський.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про опубліковані кадрах очевидців жахливих вибухів в Бейруті , який привів до десятку жертв, а також став причиною різкої заповнювання всіх лікарень в околиці і надходять поранені змушені отримувати термінову медичну допомогу прямо в коридорах.

Причиною вибуху став велика пожежа на складі петард поряд з портом в Бейруті, повідомляє державне Національне агентство новин. В результаті вибуху було пошкоджено багато будинків, у тому числі штаб-квартира колишнього прем'єр-міністра Саада Харірі і місцеве бюро CNN. Червона хмара повисло над Бейрутом після вибуху, коли пожежні команди кинулися до місця події, щоб спробувати загасити вогонь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини