Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, чому більше не спілкується з Богданом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чому більше не спілкується з Богданом

Спочатку Володимир Зеленський пророкував екс-керівникові Офісу президента Андрію Богдану місце генерального прокурора України

11 червня 2020, 10:18 comments4171
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський зізнався, що більше не спілкується з Андрієм Богданом. Колишнього керівника Офісу президента влада зіпсувала і зробила конфліктним, розповів глава держави журналістам "Української правди".

Зеленський пояснив, чому більше не спілкується з Богданом

Андрію Богдану Зеленський пророкував непогану політичну кар'єру в Україні. Він навіть хотів в якийсь момент зробити його генеральним прокурором. Але всі плани зруйнував сам Богдан, каже Зеленський.

"Для нього і його особистості, мені здається, влада абсолютно не корисна. Вона дуже його змінює. Він володіє професійними якостями, але сам цього, на жаль, не бачив. З владою ще впоратися потрібно і при цьому не змінитися, залишитися людиною", — пояснив Зеленський.

Стверджує, що, отримавши владу, Богдан став інакше спілкуватися з членами президентської команди, і з людьми в цілому.

"Не потрібно показувати свою владу там, де цього робити не варто. Іноді важливо включити дипломатію. Адже він в державі був, можна сказати, другою людиною. Ну я так вважаю. Але показувати це всім підряд не потрібно. Конфлікти всередині моєї команди, демонстрація влади — мені все це не потрібно. Я не люблю все це", — говорить президент.

Саме тому Зеленський і вирішив кілька місяців тому звільнити Андрія Богдана з Офісу президента. Замість нього адміністрацію очолив Андрій Єрмак.

З самим Богданом, зізнався Зеленський, він більше не спілкується.

"Андрюха не бачив, як влада його з'їдає. Все закінчилося б погано. Тому я прийняв таке рішення. Я думаю, що, насправді, я врятував його від влади. Не впевнений, щоправда, що він вважає так само. Але це вже його особиста справа", — додав Зеленський.

Також Зеленський пояснив, про що намагався домовитися з ним його попередник — п'ятий президент України Петро Порошенко. Про це "Коментарі" розповідали раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини