Головна Новини Політика президент Зеленський пообіцяв підвищення зарплат медикам
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пообіцяв підвищення зарплат медикам

Президент привітав медичних працівників і пообіцяв підвищення оплати праці

21 червня 2020, 13:42 comments1422
Поділіться публікацією:

Підвищенню заробітних плат українським медичним працівникам — бути. Про це заявив президент України Володимир Зеленський. У своєму привітанні у день професійного свята медпрацівників глава держави зазначив, що витрати на медицину збільшаться на 8 млрд гривень. Медична реформа, яка вела до скорочення як лікарень, так і тисяч медпрацівників, буде змінена.

Зеленський пообіцяв підвищення зарплат медикам

"Крім 6,5 млрд грн для будівництва по всій країні приймальних відділень, ми додатково збільшуємо видатки на медицину майже на 8 млрд. А значить – усі медичні установи, які за старої реформи опинилися на межі закриття, будуть дофінансовані і збережені. 1,2 млрд грн буде направлено на екстрену медичну допомогу. А з 1 вересня всім медичним працівникам буде підвищена заробітна плата на 25, 50 і 70% в залежності від їх категорії", — зауважив Зеленський у своєму зверненні до українських медпрацівникам.

Як повідомляв портал "Коментарі", медицинские працівники відзначають своє професійне свято. День медика відзначали ще в часи СРСР. Продовжують святкувати цей день в Україні, Білорусі, Росії та Казахстані традиційно в третю неділю червня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини