Головна Новини Політика президент Зеленський особисто зателефонував голові Укрексімбанку з приводу дорогих кредитів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський особисто зателефонував голові Укрексімбанку з приводу дорогих кредитів

Президент особисто зателефонував голові банку Євгену Мецгеру

3 червня 2020, 23:32 comments1379
Поділіться публікацією:

Бізнесмени в Хмельницькій області поскаржилися президенту України Володимиру Зеленському на проблеми з реструктуризацією своїх кредитів у Укрексімбанку, після чого глава держави особисто зателефонував голові Євгену банку Мецгеру. Про це повідомили у виданні Економічна правда.

Зеленський особисто зателефонував голові Укрексімбанку з приводу дорогих кредитів

В ході робочої зустрічі президента України з підприємцями в Хмельницькому останні поскаржилися Володимиру Олександровичу на неможливість реструктуризації кредитів в Укрексімбанку протягом місяця.

В ході першої розмови представників президента з головою банку останній пообіцяв, що питання вирішить керуюча філії Хмельницького Тетяна Лундышева. Але її відповідь не влаштувала представників бізнесу.

Після цього президент України Володимир Зеленський особисто подзвонив главі Укрексімбанку Євгену Мецгеру.

"Люди скаржаться, що ви не видаєте ніяких кредитів. А також, що банк не надає відстрочення сплати тіла кредиту. Для чого ти відправляєш їх до Лундышевой, якщо бізнесмени не можуть вирішити питання в Києві? Жень, послухай мене, тут не питання однієї компанії, це різні компанії. Значить це відбувається у вас по всій країні. Це глобально вирішуєте ви", — заявив Зеленський в ході розмови.

Також глава держави заявив, що в Укрексімбанку немає рішення в банківській системі про відстрочку людям, тому Мецгер зобов'язаний це вирішити і розповісти про це суспільству, щоб більше не виникало питань.

Як повідомляв портал "Коментарі", у вівторок, 2 червня, ресторатори провели акцію під Кабміном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини