Головна Новини Політика президент Зеленський назвав справжню причину відставки Гончарука
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав справжню причину відставки Гончарука

Міністрам в уряді Гончарука забороняли користуватися соцмережами протягом робочого дня

11 червня 2020, 14:37 comments1975
Поділіться публікацією:

Олексій Гончарук втратив довіру народу і президентської команди. Через це і позбувся крісла прем'єра та пішов у відставку. Про це президент Володимир Зеленський сказав в інтерв'ю виданню "Українська правда".

Зеленський назвав справжню причину відставки Гончарука

З Гончаруком Зеленського познайомив Дмитро Дубілет. При чому, ще до того, як Зеленський став президентом.

"Я сказав йому, що мені потрібні кадри. Тоді я думав лише про партію, ще не знав чи буду я президентом. Ми ж взяли досить багато людей в партію з BRDO (раніше Гончарук очолював цей експертно-аналітичний центр — ред.). Це питання довіри", — каже Зеленський.

Президент зізнався, що кандидатів у тоді ще майбутній уряд вибирав разом з Гончаруком. Але коли вони отримали міністерські портфелі ситуація стала змінюватися.

"Вони почали ховатися від журналістів. Вони молоді всі, вони просто боялися. Потім вони стали загравати з аудиторією в Facebook. Намагалися їм догодити. Але це ж неправильно. У країні різні люди живуть", — розповідає президент.

Дійшло до того, що Зеленський наказав заборонити міністрам користуватися соцмережами, поки вони на роботі:

"Потрібно роботу виконувати. А не ось ці ігри. Це ж не піонер-табір".

Дійшло до того, що деякі реформи міністри проводили лише для того, щоб зібрати якомога більше лайків в соцмережах, говорить Володимир Зеленський. А от про людей на вулицях, мовляв, думати перестали. Потім був скандал з прослуховуванням Гончарука. Зеленський стверджує, що він не образився на те, що прем'єр назвав його профаном в економіці. І все ж на той момент було дуже багато чинників, які підривали довіру до Гончарука, як до голови уряду. Він перестав справлятися з поставленими завданнями, вважає Зеленський, тому і пішов у відставку.

До речі, хто прослуховував Олексія Гончарука, Зеленський говорить — не знає. Але варіанти є і з цим вже розбирається Служба безпеки.

Раніше "Коментарі" також розповідали, чому Зеленський не хоче відправляти у відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Як показує час, поки що найбільш незамінного міністра внутрішніх справ в українській політиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини