Головна Новини Політика президент Зеленський готовий заплатити штраф за порушення карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський готовий заплатити штраф за порушення карантину

Президент України погодився сплатити штраф, якщо порушив карантин

4 червня 2020, 18:41 comments1477
Поділіться публікацією:
Президент України Володимир Зеленський погодився сплатити штраф за порушення карантину в ході свого робочого візиту до Хмельницького. В середу, 3 червня, президент з делегацією випив кави в одному з закладів Хмельницького. Про це глава держави заявив у відповідь на питання журналіста під час прес-конференції в Хмельницькій області.

Зеленський готовий заплатити штраф за порушення карантину

"Я готовий віддати штраф, якщо щось порушив. Так-так, так і є, мені сказали, запросили, я зайшов і все там перевірив", — сказав Зеленський.

При цьому головний санітарний лікар України заступник міністра охорони здоров'я країни Віктор Ляшко розповів, що президент України Володимир Зеленський відвідав кав'ярню в рамках перевірки, а не з метою порушення. При цьому глава держави випив кави.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент України Володимир Зеленський у середу, 3 червня, разом зі своєю делегацією в ході робочого візиту в Хмельницький відвідав одну з міських кав'ярень, де випив кави, чим порушив загальнонаціональний карантин в країні, оскільки закладам дозволили працювати тільки з п'ятниці, 5 червня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини