Ярош запропонував Зеленському призначити Порошенка прем'єром (Відео)

На його думку, Порошенко буде найкращим варіантом

Екс-нардеп і командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош запропонував Президенту Володимиру Зеленському кандидатуру нового прем'єр-міністра. На думку Яроша, на цю роль підходить екс-президент Петро Порошенко, про це він заявив в ефірі телеканалу "Еспрессо".

Ярош зазначив, що Зеленському краще перестати звинувачувати Порошенко у всіх бідах і використовувати його досвід і знання на користь України. Він аргументував це необхідністю поліпшення ситуації в країні та збереження державності.

Політик заявив, що Україна знаходиться в жалюгідному економічному і політичному стані, тому кращим рішенням буде об'єднання зусиль і припинення міжусобиць.

Він сказав, що на місці Зеленського забув би про розбіжності з Петром Порошенком і склав би з ним "мирову" для економічної стабілізації та успіхів в області національної безпеки та оборони.

За словами Яроша, він би запропонував Порошенку пост глави уряду, адже екс-президент добре розбирається в економіці, а зараз потрібні дуже радикальні заходи для того, щоб уникнути колапсу.

Також Дмитро Ярош підкреслив, що Президенту Зеленському варто знаходити спільну мову з патріотичними силами, а не з партією ОПЗЖ, адже це може призвести до повстання.

Ярош був народним депутатом VIII скликання з 2014 по 2019 роки. На дострокових парламентських виборах балотувався в списку партій єдиного блоку націоналістів, проте політсила не набрала необхідної кількості голосів.

Також у 2014 році Ярош балотувався на пост президента України.

https://www.youtube.com/watch?v=uDSc360hYh0&feature=emb_logo

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, коли можуть відправити у відставку Кабмін Дениса Шмигаля.

Читайте також про те, хто найбільше впливає на Парламент і Президента.