Головна Новини Політика президент Як відреагував ЄС на план перемоги: відповідь Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Як відреагував ЄС на план перемоги: відповідь Зеленського

Президент наголосив, що більшість країн ЄС підтримують план перемоги України

сьогодні, 15:18
Поділіться публікацією:

Більшість лідерів Євросоюзу підтримала український план перемоги. Україна та європейські партнери працюватимуть над ним. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву за підсумками участі в засіданні Євроради зробив президент Володимир Зеленський.

Як відреагував ЄС на план перемоги: відповідь Зеленського

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Сьогодні у нас була дуже продуктивна розмова з усіма членами ЄС. З усіма колегами. 18 із них коментували план перемоги. І я дуже вдячний, що в мене була закрита частина розмови з союзниками і після нашої дуже відвертої розмови в принципі більшість тих, хто виступав, були повністю на стороні підтримки плану перемоги", – заявив Володимир Зеленський.

Президент висловив подяку за те, що зміг подати деталі плану в ЄС.

"Я радий, що наші команди працюватимуть далі", — сказав глава держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія отримує військову допомогу з Ірану та Північної Кореї, а Китай допомагає РФ затягувати війну проти України. Таку заяву під час виступу у Єврораді зробив президент України Володимир Зеленський.

Глава української держави заявив, що Росії потрібно більше сил, а диктатор Володимир Путін готує підкріплення для продовження війни, а не її припинення.

За словами Зеленського, Путін хоче наступного року зрівнятися з виробництвом боєприпасів у країнах ЄС.

Також видання "Коментарі" повідомляло – партнери з НАТО врахували План перемоги , який розробив та презентував офіційний Київ. Але багато аспектів такої ініціативи досі потрібно обговорити. Таку заяву зробив генеральний секретар НАТО Марк Рютте, повідомляє "Associated Press".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини