Головна Новини Політика президент Візит Зеленського до США продовжено ще на один день: ЗМІ дізналися причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Візит Зеленського до США продовжено ще на один день: ЗМІ дізналися причину

Президент все ж таки сподівається зустрітися з Дональдом Трампом

сьогодні, 07:16
Поділіться публікацією:

Візит президента України Володимира Зеленського до Сполучених Штатів продовжено ще на один день. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє кореспондент видання "Голос Америки" Остап Яриш.

Візит Зеленського до США продовжено ще на один день: ЗМІ дізналися причину

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Журналіст повідомив, що стовідсоткової гарантії щодо потенційної зустрічі з кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом все ж таки немає.

Зазначимо, водночас кореспондент "Голосу Америки" Михайло Комадовський у соціальній мережі X, посилаючись на заяву Трампа, заявив, що президент України Володимир Зеленський та кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп проведуть зустріч у Нью-Йорку 27 вересня.

За словами журналіста, Дональд Трамп оприлюднив інформацію про заплановану зустріч у своїх соціальних мережах, наголосивши, що саме президент Зеленський ініціював зустріч, а Трамп погодився з цією пропозицією.

"Президент Зеленський попросив зустрітися зі мною, і я зустрінуся з ним завтра вранці близько 9.45 в Трамп-тауері", — цитує Трампа кореспондент.

Очікується, що під час зустрічі сторони обговорять актуальні питання двосторонніх відносин та подальшу підтримку України у контексті протистояння російській агресії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп виступив із різкою критикою президента України Володимира Зеленського, звинувативши його в небажанні йти на угоду для врегулювання війни з Росією. За його словами, український лідер "відмовився укласти угоду", яка могла б запобігти руйнуванню країни. Про це повідомляє CNN.

Також видання "Коментарі" повідомляло – України більше немає: Трамп шокував новою заявою про війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини