В Офісі Президента розповіли, чи піде Зеленський на другий термін

"Президент розуміє, що він говорить на публіку"

В Офісі Президента прокоментували інформацію про те, що Володимир Зеленський оголосив про свій намір балотуватися на другий термін. Про це розповіло джерело на Банковій, який був присутній на святкуванні дня народження Зеленського, передає Telegram-канал "Політика країни".

27 січня, народний депутат Гео Лерос, якого виключили з фракції "Слуга народу" заявив про те, що під час святкування свого дня народження, Президент України Володимир Зеленський оголосив своєму оточенню про намір балотуватися на другий термін.

Джерело в Офісі Президента повідомив, що президент є здоровим людиною, яка думає про те, що говорити на публіку.

За його словами, ніяких офіційних заяв Президент Зеленський не робив, а якщо хтось жартував під час тостів, то цим людям потрібно "міняти шпигунів і трактування".

Під час президентської кампанії у 2019 році Володимир Зеленський говорив, що йде на один термін, бо вважає, що можна кардинально змінити країну за 5 років.

Водночас, навесні 2020 року, на великій прес-конференції Гарант визнав, що п'яти років недостатньо для того, щоб втілити все задумане.

Гео Лерос був виключений з фракції "Слуга народу" восени 2020 року, після того, як з трибуни Верховної Ради назвав президента Зеленського посібником олігархів і звинуватив главу ОП Андрія Єрмака в роботі на російські спецслужби.

Гео Лерос також займав пост радника Володимира Зеленського.

Раніше "Коментарі" повідомляли, чи будуть саджати чиновників за брехню в деклараціях згідно із законопроектом Зеленського.

Також читайте про те, що Дмитро Ярош запропонував Зеленському призначити прем'єр-міністром Порошенка.