В Офісі президента роз'яснили, чи балотуватиметься Зеленський на другий термін

Конкретного рішення очільник держави ще не прийняв

У представників суспільства постійно виникають питання щодо можливості висунення кандидатури Володимира Зеленського на наступні президентські вибори. Представники Офісу президента вкотре спробували роз'яснити позицію голови держави щодо цього питання, повідомляє "Сегодня".

Як пояснює заступник керівника ОП Кирило Тимошенко, таке рішення — дуже серйозне і відповідальне, тому для нього потрібен час. За словами чиновника, усе залежатиме від особистих міркувань Володимира Зеленського.

При цьому, як запевняють представники президента, в разі, якщо Зеленський погодиться на подібний крок, він особисто повідомить як членам своєї команди, так і українському народу.

Нагадаємо, що на початку своєї передвиборної кампанії Володимир Зеленський не раз стверджував — він балотується лише на один термін. Однак вже після першого року президентства суспільство почало активно обговорювати можливість переобрання Зеленського головою держави.

До слова, різні експерти досить кардинально оцінюють ймовірні успіхи Зеленського при спробі стати президентом вдруге.

На думку політконсультанта Ярослава Божко, політику, ймовірно, доведеться піти на великі поступки олігархату для отримання гарантій непідтримки інших серйозних кандидатів. Що ще думають фахівці про ймовірність переобрання чинного голови держави, можна прочитати в нашому матеріалі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, як відбулася поїздка Володимира Зеленського до лінії розмежування на Донбасі.

Також на порталі ви можете дізнатися, коли у вільному доступі з'явиться текст закону про референдум, який сьогодні затвердив своїм підписом президент.