Головна Новини Політика президент У Зеленського відповіли на публікацію Bild про те, що "Україна відновить ядерну зброю"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на публікацію Bild про те, що "Україна відновить ядерну зброю"

В Офісі президента піддали критиці публікацію Юліана Рьопке про "українську ядерну зброю".

сьогодні, 20:30
Поділіться публікацією:

 Інформація про нібито плани України відновити ядерний арсенал є повною "нісенітницею". Таку заяву зробив радник президента Володимира Зеленського з питань комунікацій Дмитро Литвин, повідомляє 24 Канал.

У Зеленського відповіли на публікацію Bild про те, що "Україна відновить ядерну зброю"

Ядерна зброя в Україні (фото з відкритих джерел)

Литвин розкритикував публікацію німецького журналіста видання Bild Юліана Рьопке, який розповсюдив подібну інформацію, посилаючись на нібито українське джерело. За словами радника, висловлювання Рьопке нагадують заяви російських пропагандистів, які поширюють в інформаційному просторі аналогічні фейки.

Керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко також прокоментував цю публікацію, назвавши фантазії західних журналістів про ядерну зброю України "вигадками", підкресливши, що це не відповідає дійсності.

"Будь-які фантазії західних журналістів про українську ядерну зброю є вигадками", — сказав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів, у якому разі умови миру диктуватиме РосіяЯкщо міжнародні партнери України не підтримають План перемоги, це стане привілеєм для Росії і великою помилкою.  Таку заяву під час брифінгу у Брюсселі після участі у засіданні Євроради зробив президент України Володимир Зеленський.

Український лідер наголосив, що у плані є і зброя, і запрошення до НАТО, і економічне посилення, яке дасть певність, що в Україні будуть інвестиції, і що її ресурси будуть захищені та не діставатимуться Росії чи їхнім союзникам.

Зазначимо, також за підсумками участі у засіданні Євроради Володимир Зеленський заявив, що більшість лідерів Євросоюзу підтримали український план перемоги. Україна та європейські партнери працюватимуть над ним.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини