У Запорізькій області щось назріває: де Зеленський створив дві військові адміністрації

Глава держави ухвалив Генштабу ЗСУ та Запорізької облдержадміністрації здійснити відповідні заходи, пов'язані з утворенням військових адміністрацій

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про створення двох військових адміністрацій у Запорізькій області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті Офісу президента.

"На виконання Закону України "Про правовий режим військового стану" ухвалюю: утворити Василівську міську військову адміністрацію Василівського району Запорізької області; Пологівську міську військову адміністрацію Пологівського району Запорізької області", - йдеться у документі.

Володимир Зеленський ухвалив Генштабу ЗСУ та Запорізької облдержадміністрації здійснити відповідні заходи, пов'язані з утворенням військових адміністрацій.

Указ набирає чинності з дня опублікування.

Читайте також на порталі "Коментарі" - в Україні з'явиться специфічне міністерство : Зеленський розповів, чим воно займеться.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Зеленський анонсував свою зустріч із президентом Сполучених Штатів Джо Байденом. Вона може відбутися на полях Генеральної асамблеї ООН. Про це Глава Української держави заявив під час прес-конференції.

Президент висловив подяку президенту США Джо Байдену та його команді за підтримку.

"Я готуюся до нашої зустрічі у вересні, дай Боже, що я дозволю собі бути на Генасамблеї ООН. Дуже багато речей залежить від США", - заявив Володимир Зеленський.

За його словами, у вересні він представить Джо Байдену план перемоги України у війні і від рішення президента США залежить, чи вийде в українців це зробити.