Головна Новини Політика президент Time пояснив, чому Зеленський йде на великий ризик у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Time пояснив, чому Зеленський йде на великий ризик у війні

Журналісти вважають, що навіть якщо Україні вдасться мобілізувати ще 500 тисяч військовослужбовців, це не допоможе у війні проти країни-агресора зі значно більшим населенням та економікою

30 січня 2024, 11:00
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський іде на великий ризик, аби переламати хід війни та зберегти свої політичні позиції всередині країни. Зокрема, йдеться про агресивніші удари по російських об'єктах. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в статті Time.

Time пояснив, чому Зеленський йде на великий ризик у війні

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Автори матеріалу зазначають, поки Росія переводить свою економіку на військові рейки, Україна стикається з необхідністю мобілізувати сотні тисяч новобранців, а також проблем із допомогою від союзників. У цей час американські виборці все більше розходяться в думках, чи зможе країна повернути окуповані території.

Видання зазначає, що навіть якщо Україні вдасться мобілізувати ще 500 тисяч військовослужбовців, це не допоможе у війні проти країни-агресора зі значно більшим населенням та економікою. Тому влада намагається розширити власне оборонне виробництво, зокрема безпілотних літальних апаратів, які можуть вражати цілі в РФ.

Журналісти зазначають, що зараз зросла ймовірність убивств російських чиновників, пов'язаних з війною, а також частих атак БПЛА та ракет по окупованому Криму та російській військовій та економічній інфраструктурі. Крім того, під ударом можуть опинитися нафтові та зернові об'єкти у Чорному морі, а також Кримський міст.

"Будь-яка з цих атак (а можливих цілей багато) пов'язана з ризиком відплати з боку Путіна, що призведе до більш безпосереднього залучення НАТО до конфлікту. Ні Росія, ні НАТО не хочуть такого розширення, але війни починають жити своїм власним життям, особливо коли один із ключових гравців — у цьому випадку Зеленський — стає непередбачуваним гравцем, за яким тепер потрібно стежити", — йдеться у матеріалі Time.

Читайте також на порталі "Коментарі" — напруженість між Зеленським та Залужним може спалахнути з новою силою: ЗМІ дізналися про причину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

30 січня 2024, 17:42

То, чем руководство страны сейчас занимается - это попытки сохранить конечности рискуя потерять пациента. Риск потерять страну целиком слишком велик. И беда в том, что и сам зеленский и его окружение особо ничем не рискуют. Они в любой момент могут схватиться за чемоданы и свалить куда им нравится. Наших денег у них достаточно. А с деньгами открыты любые двери. Да и паспорта других стран наверяка уже давно имеются.

Ігор

30 січня 2024, 12:11

Доля 52 мільйонів залежить від одного божевільного Фюрера. Вівці не вирішують нічого, вони покірні як ніколи. Прозріння буде неймовірно болісним. Тому і програли.


Новини