Стало відомо, хто отримав повноваження звільненого Трофимова

До призначення на посаду заступника голови ОП, на попередній посаді Тимошенко перебував з 21 травня минулого року

Кирило Тимошенко розповів, що отримав повноваження звільненого сьогодні, 4 листопада Сергія Трофімова. Про це повідомляє "Українська правда".

"Так, це правда. Я тепер займаюся регіональною політикою в Офісі Президента згідно з новим розподілом роботи заступників голови ОПУ", - заявив Тимошенко.

Відомо, що Кирилу Тимошенку 31 рік. Він - син Дніпропетровського депутата від партії "Кріп" Владлена Тимошенко. За освітою - юрист. Працював представником ЗМІ в спортивному середовищі на одному з українських телеканалів. До призначення на посаду заступника голови Офісу Президента, на попередньому посту Кирило Тимошенко перебував з 21 травня минулого року.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади першого заступника керівника Офісу президента Сергія Трофімова. Про це свідчать укази президента Володимира Зеленського на сайті Президента, опубліковані сьогодні. "Коментарі" разом з експертами розбиралися, що означає це рішення Зеленського і чи варто очікувати переформатування Офісу Президента.