Головна Новини Політика президент Рейтинг Зеленського буде падати й надалі, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг Зеленського буде падати й надалі, - політолог

Рівень підтримки Володимира Зеленського склав всього 29%

16 вересня 2020, 13:18 comments2223
Поділіться публікацією:

Рейтинг президента України Володимира Зеленського буде падати і далі. Таку думку на своїй сторінці в "Фейсбук" висловив політолог Володимир Цибулько.

Рейтинг Зеленського буде падати й надалі, - політолог

За його словами, згідно з останніми дослідженнями громадської думки, проведеними групою "Рейтинг", рівень підтримки Володимира Зеленського склав 29% — це нижче його показників в першому турі президентських виборів 2019 року. Коментуючи соціологію, експерт каже, що значне зниження рейтингу президента пов'язане з розчаруванням виборців і завищеними очікуваннями.

"Так звана електоральна революція, завдяки якій Зеленському багато в чому і вдалося стати президентом, ґрунтувалася на громадському запиті на швидкі зміни. Але, на практиці, Зеленському та його команді не вдалося змінити правила гри. До того ж в силу об'єктивних і суб'єктивних факторів життя в економічному плані стало гіршим, — пише експерт. — Не слід забувати і про ряд скандалів в оточенні першої особи держави. Всі ці фактори в сумі і понизили рейтинг до найнижчого особистого показника президента".

Також політолог зазначає, що в разі збереження негативної динаміки, Зеленський може покинути свій пост раніше обумовленої законом дати.

"Найвищий рейтинг в історії може стати вироком для самого Зеленського і зіграти злий жарт з гарантом. Збільшення народного невдоволення прямо пропорційно невдачам, які президент і його команда просто таки притягують до себе, а головне — в Україні. Якщо це коло не вдасться розірвати, то, можливо, утриматися до кінця каденції не вийде. Тільки за перший рік падіння більш ніж на 40%. Якщо ситуацію не змінити, то рейтинг дуже скоро стане негативним. А далі ніхто ніяких гарантій не дасть", — резюмує експерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини