Головна Новини Політика президент Поки що добровільно: Зеленський розповів, хто не має права відмовитися від вакцини
commentss НОВИНИ Всі новини

Поки що добровільно: Зеленський розповів, хто не має права відмовитися від вакцини

Винятком можуть стати українці з алергією

8 лютого 2021, 12:02 comments2304
Поділіться публікацією:

Під час всеукраїнського форуму "Україна 30. Коронавірус: виклики і відповіді" Президент України Володимир Зеленський пояснив, які категорії населення країни не мають права відмовитися від вакцини проти коронавірусу. При цьому поки що вакцинація є добровільною.

Поки що добровільно: Зеленський розповів, хто не має права відмовитися від вакцини

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Поки що добровільно... Я вважаю, що всі люди, які працюють на державу і котрі мають постійні контакти, не мають права відмовитися від вакцинації", — сказав Зеленський.

Глава держави також зазначив, що винятком можуть стати українці з алергією, яким з об'єктивних причин буде неможливо зробити щеплення.

Під час форуму Володимир Зеленський також відповів на запитання про те, як буде регулюватися процес вакцинації населення. На думку гаранта, дану програму повинен розробити Кабінет міністрів України.

"Я вважаю, що це правильно (розробити список професій, — ред.)", — сказав президент.

Глава держави також зазначив, що буде вакцинуватися в обов'язковому порядку і готовий особисто продемонструвати українцям безпеку і необхідність щеплення проти коронавірусного захворювання.

Нагадаємо, що зовсім скоро в Україні стартує вакцинація від коронавірусу. Багато людей на сьогодні ще не готові робити щеплення через свої сумніви в ефективності вакцини. Лікар Євген Дубровський розповів, кому взагалі не потрібна буде вакцинація.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що на території тимчасово окупованої Луганської області відзначають перші випадки відмови вакцинуватися проти коронавірусного захворювання російським препаратом "Супутник V".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини