Головна Новини Політика президент План перемоги готовий: Зеленський відповів, чи піде на заморожування війни
commentss НОВИНИ Всі новини

План перемоги готовий: Зеленський відповів, чи піде на заморожування війни

Зеленський наголосив, що ніякої "альтернативи" миру і замороження війни "немає і бути не може".

18 вересня 2024, 21:45
Поділіться публікацією:

 Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що так званий план перемоги — стратегічне бачення завершення війни — вже підготовлений. У своєму вечірньому зверненні Зеленський заперечив чутки про наявність пункту щодо замороження війни в цьому документі.

План перемоги готовий: Зеленський відповів, чи піде на заморожування війни

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Президент також повідомив про майбутні переговори з міжнародними партнерами, зокрема, щодо озброєння для українських бригад та нових засобів протиповітряної оборони.

"Наш пріоритет — не лише реалізувати все, про що ми вже домовилися і що затримується через логістику, але й більш стратегічні питання. Маємо чіткі завдання щодо комплектації бригад — це техніка та навчання. Обіцянки щодо ППО, які були озвучені на саміті у Вашингтоні, досі повністю не виконані. Важливо мати більше результатів для створення повітряного щита саме зараз, на початку осені", — зазначив Зеленський.

Глава держави також підкреслив, що план перемоги повністю опрацьований і готовий до реалізації.

"Усі пункти та ключові акценти узгоджені. Найголовніше тепер — рішучість у реалізації. Немає жодної альтернативи миру, неможливо допустити замороження війни чи будь-яких інших маніпуляцій, які лише відтермінують російську агресію", — наголосив Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський різко відреагував на бразильсько-китайський "мирний план" закінчення війни. Президент України Володимир Зеленський назвав "театром" бразильсько-китайський "мирний план" закінчення війни. За словами Зеленського, ця ініціатива Китаю та Бразилії деструктивна, створена з урахуванням інтересів Росії та без поваги до України.

Володимир Зеленський під час інтерв’ю бразильській газеті Metropoles прокоментував бразильсько-китайський "мирний план" закінчення війни в Україні. За словами президента, Китай та Бразилія має показати, що вони сильні країни, а не ставати на сторону Росії.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини