Головна Новини Політика президент Офіс президента опублікував фото порушення карантину Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіс президента опублікував фото порушення карантину Зеленським

Розпивати напої та вживати їжу в закладах можна тільки з 5 червня

3 червня 2020, 23:33 comments1385
Поділіться публікацією:

Офіс президента України опублікував фотографію, на якій президент України Володимир Зеленський порушує загальнонаціональний в карантин країні, випиваючи кави в одній із кав'ярень Хмельницького разом з делегацією. Відповідне фото опубліковано в офіційному Telegram-каналі Офісу президента України.

Офіс президента опублікував фото порушення карантину Зеленським

Згідно з чинним карантинному обмеження, кафе, ресторани, бари та інші заклади громадського харчування не мають права приймати відвідувачів усередині приміщень. Обслуговування дозволено тільки на терасах і літніх майданчиках з обов'язковим дотриманням соціальної дистанції. Також дозволена робота на винос та на доставку.

"Перші кафе виходять з карантину, приходимо в себе потрошку від коронавирусной пандемії", — написав глава держави або його представник в офіційному акаунті Twitter Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент України Володимир Зеленський особисто зателефонував голові Укрексімбанку Євгену Мецгеру після скарг хмельницьких бізнесменів на неможливість реструктуризації кредитів в умовах поширення пандемії коронавіруса Covid-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/2136
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини