Настав час для відкриття переговорів: Зеленський зробив заяву про членство України в ЄС

Президент вважає, що Україна виконала всі взяті на себе зобов'язання і тепер настав час розпочинати реальні переговори щодо членства в ЄС.

Настав час для позитивного рішення про відкриття переговорів про членство України в ЄС. Слід прибрати штучну політичну невизначеність у відносинах між Україною та Євросоюзом. Таку думку висловив президент України Володимир Зеленський під час спільного брифінгу з головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн у Києві, пише портал "Коментарі" з посиланням на "Укрінформ".

"Вже настав час, щоб усунути штучну політичну невизначеність у відносинах між Україною та Євросоюзом. Настав час для позитивного рішення про відкриття переговорів про членство України в Євросоюзі", - зазначив президент.

За його словами, цінністю України є безпека, а добробут українців – це мир на континенті.

"Все це може реалізуватися для Європи на 100% лише разом з Україною", - наголосив Володимир Зеленський.

Він також додав, що розраховує на те, що у червні буде представлено позитивну проміжну оцінку Єврокомісії щодо прогресу України на шляху євроінтеграції.

Читайте також на порталі "Коментарі" - хто та чому прибув до Москви на парад до Путіна – чи є ризик втягування країн ОДКБ у війну проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – головні висновки парадобесія РФ – чим запам'ятався парад на Червоній площі. Експерти детально проаналізували ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу.

Раніше "Коментарі" писали – президент Зеленський розповів, який удар чекає по Росії у новому пакеті санкцій.