Казус в Мережі: депутат "переодягнувся" в костюм Порошенка (фото)

Практично ідентичні фото Порошенка і Лисенка, за винятком облич, помітили користувачі Facebook

У Мережі стався фотошоп-конфуз: депутат облради Сум від ВО "Батьківщина" Віктор Лисенко для свого фото використовував "тіло" п'ятого президента України Петра Порошенка. Практично ідентичні фото, за винятком обличчя, помітили користувачі Facebook, пише "Главком".


На фото Лисенка і Порошенка дійсно видно, що політики одягнені однаково, навіть заломи на піджаку і сорочці ідентичні. Єдина відмінність - відсутність на піджаку на фото Лисенка значка з тризубом, який, ймовірно, прибрали за допомогою фоторедактора.

Відзначимо, що дане фото президента Порошенка є офіційним і навіть використовується в "Вікіпедії". Якщо ж в Google відкрити фотографію Лисенка, замість цього пошуковик видає знімок Порошенка. Але це не завадило політику використовувати дане фото у своїй передвиборчій кампанії.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Давид Жванія (екс-нардеп, колишній соратник Петра Порошенка) заявив, що п'ятий президент і його команда захопили владу у 2014 році, купивши підтримку в Євросоюзі і пообіцявши олігархам вигоди. Нібито він (Жванія) разом з главою нашої МЗС (Клімкіним) брав участь у передачі 5 мільйонів євро через посольство України в Німеччині "для одного дуже високопоставленого в той час єврочиновника з метою забезпечення підтримки Порошенка як кандидата на пост президента України з боку Європейського Союзу". Експерти оцінили для "Коментарів" ці "одкровення" і розповіли, чому вони з'явилися саме зараз.