Головна Новини Політика президент Хворий дід не диктуватиме нам червоні лінії: Зеленський звернувся до українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Хворий дід не диктуватиме нам червоні лінії: Зеленський звернувся до українців

Президент привітав українців із Днем Незалежності

24 серпня 2024, 10:44
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців у День незалежності. Він наголосив, що українцям не диктуватимуть червоні лінії з Кремля. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у зверненні глави держави.

Хворий дід не диктуватиме нам червоні лінії: Зеленський звернувся до українців

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Український лідер записав відеозвернення із Сумської області, біля річки Псел за кілька кілометрів від кордону з РФ.

"913 днів тому, зокрема, й через Сумщину Росія пішла на нас війною. Порушила не лише суверенні кордони, а й межі жорстокості та здорового глузду. Безмежно прагнучи одного: знищити нас. Натомість сьогодні ми відзначаємо 33-й День незалежності України. А те, що ніс на нашу землю ворог, тепер вернулося в його дім. І той, хто хотів перетворити наші землі на буферну зону, має думати, аби його країна не стала буферною федерацією", — сказав президент.

Глава держави наголосив, що ворог має знати, що до кожної точки РФ, яка є джерелом загрози для життя держави та людей, рано чи пізно прилетить українська відповідь.

"За всіх наших людей, які вважали б за краще ніколи в житті не знати назв цих проклятих місць: "Саваслейка", "Оленья", "Енгельс". Але, на жаль, українці їх знають. А тому і наш ворог знатиме, що таке відплата українською", — додав він.

Володимир Зеленський наголосив, що Росія не диктуватиме українцям свої червоні лінії, оскільки Україна сама обирає свій шлях.

"Вицвілі очі їхнього начальника сприймають увесь світ сірою зоною. Але ми не дамо перетворити на сіру зону землі, де по праву має бути синьо-жовтий прапор. Не буде хворий дід з Червоної площі, який постійно загрожує всім червоною кнопкою, диктувати нам які- то свої червоні лінії. Як жити, яким шляхом йти і який вибір робити, будуть для себе визначати лише Україна та українці, бо так працює незалежність", — наголосив Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Зеленський повідомив, звідки ЗСУ прямо зараз "вичавлюють" окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини