Чи хочуть українці відставки Зеленського - опитування

Українці розповіли, чи хотіли б вони, щоб до влади прийшли нові люди

Соціологічна група Рейтинг провела опитування серед українців і проаналізувала суспільно-політичні настрої населення. В ході опитування також з'ясувалося, який відсоток людей хотів би відставки Зеленського.

Так, за результатами опитування, 73% людей вважає, що на сьогодні наша країна рухається в неправильному напрямку. А 17% відзначили, що в правильному. Тільки лише 10% так і не змогли дати відповідь на це питання.

Також респонденти відповіли, за кого б вони віддали свої голоси, якби найближчим часом відбулися вибори Президента України. На лідируючій позиції опинився голова держави Володимир Зеленський. З усіх опитаних за нього віддали б голос 21,2%. На другому місці Юрій Бойко. За нього готові віддати голоси 17,1%. З невеликим відривом на третій позиції виявляється екс-президент країни Петро Порошенко. Його результат 16,4%. На четвертому місці Юлія Тимошенко. Її готові підтримати 12,3%. П'яте місце зайняв Ігор Смешко з результатом 7,5%.

Респондентам було також поставлено питання про те, чи хотіли б вони відставки Зеленського та обрання нового глави держави найближчим часом. З усіх опитаних 50% відповіли, що підтримують цю ідею, а 46% - навпаки, відповіли, що не хотіли б такого. Крім того, 63% підтримали ідею розпуску Парламенту. Проти цього проголосували 30%.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Зеленський публічно прокоментував блокування каналів 112, NewsOne і Zik, а також про те, що Разумков натякнув на свої президентські амбіції: Зеленський скликає засідання фракції.